ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – GDPR

 

Ο Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) εφαρμόζεται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 25 Μαΐου 2018. Εισάγει νέους κανόνες για τις ειδοποιήσεις περί απορρήτου, καθώς και για την επεξεργασία και τη διασφάλιση προσωπικών δεδομένων.

Η PER LA MODA S.A. είναι πάντα ευαισθητοποιημένη σχετικά με την ενημέρωση σας, τα δικαιώματά σας, αλλά και τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων. Για οποιαδήποτε απορία έχετε, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] και στο τηλέφωνο 210 3605735.

Αυτή η πολιτική απορρήτου καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η PER LA MODA S.A. διαχειρίζεται και προστατεύει κάθε πληροφορία σας, όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr και όχι μόνο. Η PER LA MODA S.A. δύναται να προβεί σε αλλαγή της εν λόγω πολιτικής μέσω ενημέρωσης της παρούσας σελίδας. Δια τούτο το λόγο θα πρέπει να προβαίνεται σε έλεγχο της παρούσας σελίδας για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με οποιεσδήποτε αλλαγές. Η εφαρμογή της παρούσας τίθεται σε ισχύ από τις 25 Mαΐου 2018.

 

ΟΙΚΕΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Παράλληλα με τα επιχειρησιακά και εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρίας μας, οι ιστότοποι www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr έχουν σχεδιαστεί κατά τρόπο, ώστε να συμμορφώνεται με την ακόλουθη εθνική και διεθνή νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία δεδομένων και την ιδιωτική ζωή των χρηστών:

– Κανονισμός για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR/EC/2016/679)

– Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στους ιστότοπους www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr είναι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΛΤΙΖΟΓΛΟΥ – ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «PER LA MODA Α.Ε.», με διεύθυνση Ακαδημίας 27, Αθήνα, Τ.Κ. 10671, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3605735, email: [email protected]

 

ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό μας εκτελείται από τρίτους φορείς. Οι συγκεκριμένοι τρίτοι φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά και συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ο εκτελών επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας είναι την τρέχουσα χρονική περίοδο:

Η εταιρεία StoneWave και διακριτικό τίτλο Γεώργιος Χατζόπουλος, με αντικείμενο Υπηρεσίες Ανάπτυξης Πακέτων Λογισμικού, που έχει συσταθεί στην Ελλάδα και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Δημάρχου Βαμβακά, αρ. 1, τηλ. 2310 221500, email: [email protected], ιστοσελίδα www.stonewave.net . Στην εν λόγω εταιρεία διαβιβάζονται τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου να αποστείλει για λογαριασμό της εταιρείας μας ενημερωτικά sms.

Η εταιρεία μας θα ενημερώνει εγκαίρως την παρούσα σελίδα για κάθε αλλαγή στους εκτελούντες επεξεργασία.

 

Η PER LA MODA S.A. δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι το απόρρητο σας προστατεύεται. Τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, email, τηλέφωνο, διεύθυνση) συλλέγονται και χρησιμοποιούνται μόνο για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα νέα, προσφορές, διαγωνισμούς, δώρα, events και πληροφορίες, που θεωρούμε ότι θα σας ενδιαφέρουν σχετικά με τις δραστηριότητές μας. Τα στοιχεία αυτά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Δεν πρόκειται ποτέ να προβούμε σε πώληση, εκχώρηση, μίσθωση, διανομή ή δημοσιοποίηση με οποιονδήποτε τρόπο των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας, πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπου www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr. H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

 

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ

 

Α. CΟΟΚΙΕS

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία αποθηκεύει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή σου ή στην κινητή σου συσκευή, όταν τον επισκέπτεσαι. Τα cookies χρησιμοποιούνται ευρέως για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των ιστοτόπων, που επιτυγχάνεται με την αποθήκευση των προτιμήσεών σου. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, κάθε ιστότοπος, που χρησιμοποιεί cookies οφείλει να σε ενημερώνει γι’ αυτό, και να ζητεί τη συγκατάθεσή σου. Έχεις πάντα το δικαίωμα να απενεργοποιείς ή να μη δέχεσαι cookies στη συσκευή σου, καθώς και να γνωρίζεις πώς θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες των cookies. Τα cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπο www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr δεν αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα, αλλά σε ανώνυμα δεδομένα.

Πλέον συγκεκριμένα αναφέρονται:

– στην υπενθύμιση των ανωτέρω ιστοτόπων, αν ο χρήστης συναίνεσε στην πολιτική των cookies,

– στην χρονική στιγμή, που ο επισκέπτης επισκέφτηκε τον ιστότοπο για πρώτη φορά,

– στις χρονικές στιγμές, που ο επισκέπτης επισκέφτηκε τον ιστότοπο τις επόμενες φορές,

– σε ποιες σελίδες του ιστοτόπου κατέληξε,

– πόσο χρόνο αφιέρωσε σε κάθε σελίδα του ιστοτόπου,

– στην IP διεύθυνση του επισκέπτη,

– στην χώρα, που αντιστοιχεί η IP του επισκέπτη,

– στο είδος της συσκευής του επισκέπτη (λάπτοπ, ντέσκτοπ, τάπλετ ή κινητό),

– στην ανάλυση ευκρίνειας της οθόνης της συσκευής του επισκέπτη (πχ 1920Χ1080),

– στον περιηγητή, που χρησιμοποίησε (Chrome, Firefox, Opera, Safari κλπ),

– στο λειτουργικό σύστημα, που είναι εγκατεστημένο στην συσκευή του (Windows, Android, Ubuntu, OS κλπ),

– στον ιστότοπο από τον οποίο κατέληξε στον δικό μας ιστότοπο (πχ από τις μηχανές αναζήτησης Google, Bing, Yahoo, Yandex κλπ),

– στη διάκριση του κάθε επισκέπτη σε νέο ή παλιό

Τα προαναφερόμενα δεδομένα υπόκεινται σε επεξεργασία από την Google Analytics (σε server της Google, ίδετε εδώ την πολιτική της Google), από το Facebook (σε server του Facebook, ίδετε εδώ την πολιτική του Facebook) και του λογισμικού εγκατεστημένου στον server, που μας φιλοξενεί (…………………., ίδετε την πολιτική του εδώ). Το λογισμικό έχει ρυθμισθεί, ώστε να ανωνυμοποιεί την IP διεύθυνση του επισκέπτη στο πρώτο byte αυτής, να διαγράφει τα δεδομένα των επισκέψεων μετά από 60 ημέρες και να διαγράφει τις αθροιστικές του αναφορές μετά από 3 τρεις μήνες.

Παρά το γεγονός ότι τα ανώνυμα δεδομένα δεν υπόκεινται σε προστασία από τον Κανονισμό για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR/EC/2016/679), ωστόσο το ενδιαφέρον μας εκ των προαναφερομένων ανωνύμων δεδομένων εστιάζεται αποκλειστικά στην αναφορά της συνολικής ημερήσιας επισκεψιμότητας από όλους τους επισκέπτες μας και στο ποιες ιστοσελίδες μας ελκύουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies θα βρείτε στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm

 

 

ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία, που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»). Ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

 

 

ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων, που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

 

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr

– στην σελίδα Εισαγωγή – Εγγραφή στο σύστημα καρτέλα Register: το ονοματεπώνυμό, το email, τον κρυπτογραφημένο κωδικό εισόδου (που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό σας κωδικό), την επιβεβαίωση ενεργοποίησης του λογαριασμού και τη χρονική στιγμή της εγγραφής σας,

– στη Φόρμα Εγγραφής στο Ενημερωτικό δελτίο: το email και τη χρονική στιγμή της εγγραφής σας,

– στην σελίδα Εισαγωγή – Εγγραφή στο σύστημα καρτέλα Login: το email, τον κρυπτογραφημένο κωδικό εισόδου (που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό σας κωδικό) και τη χρονική στιγμή της τελευταίας σας σύνδεσης στο σύστημά μας,

– Προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) συλλέγουμε, πάντα με την έγγραφη συναίνεσή σας, κατά την επίσκεψή σας στα φυσικά μας καταστήματα.

 

 

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

– στη σελίδα Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο:

επειδή επιλέξατε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς, για να μπορείτε να εισέρχεστε στο σύστημα, περνώντας από τη διαδικασία αναγνώρισης εγγεγραμμένου χρήστη, για να διαβάζετε ειδικό υλικό, για να διατηρήσουμε τον ιστότοπό μας ασφαλή από ανεπιθύμητες προσβάσεις και για να ικανοποιήσουμε το συμφέρον της επιχείρησής μας για την εμπορική προώθηση των υπηρεσιών της.

– στην σελίδα Εισαγωγή – Εγγραφή στο σύστημα καρτέλα Register:

επειδή επιλέξατε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς, για να μπορείτε να εισέρχεστε στο σύστημα, περνώντας από τη διαδικασία αναγνώρισης εγγεγραμμένου χρήστη, για να διαβάζετε ειδικό υλικό, για να διατηρήσετε τον ιστότοπό μας ασφαλή από ανεπιθύμητες προσβάσεις και να ικανοποιήσουμε το συμφέρον της επιχείρησής μας για την εμπορική προώθηση των υπηρεσιών της.

– στα καταστήματά μας με τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας και την έγγραφη συναίνεσή σας:

για λόγους ασφαλέστερης και αποτελεσματικότερης παροχής των υπηρεσιών μας στα πλαίσια της συνεργασίας μας (μελλοντική επισκευή, συντήρηση, παροχή συμβουλών και πληροφοριών για τα αγορασθέντα αγαθά) στα πλαίσια τήρησης της φορολογικής νομοθεσίας, αλλά και με σκοπό την ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες μας, μελλοντικές προσφορές, νέα και εκδηλώσεις, μέσω ενημερωτικών email, τηλεφωνικά και με sms.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

– Ενημέρωσης από εμάς για τους σκοπούς επεξεργασίας: ίδετε το πεδίο «ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ».

– Ενημέρωσης από εμάς για τις κατηγορίες των προσωπικών σας δεδομένων: τα δεδομένα σας στον ιστότοπο www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr είναι απλά προσωπικά δεδομένα (ίδετε το πεδίο «ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ») και δεν περιλαμβάνονται σε αυτά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (επί παραδείγματι εθνότητα, φυλή, θρησκεία, συνδικαλισμός, βιομετρικά, γενετικά ή ιατρικά δεδομένα).

– Ενημέρωσης από εμάς για τους αποδέκτες: τα προσωπικά σας δε μεταβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από τους ανωτέρω αναφερόμενους εκτελούντες επεξεργασία και αποκλειστικά για τους σκοπούς, που αναφέρονται ανωτέρω για έκαστο εξ αυτών, χωρίς καμία περαιτέρω δυνατότητα διαβίβασης ή επεξεργασίας των δεδομένων σας.

– Ενημέρωσης από εμάς για τον χρόνο αποθήκευσης: τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μέχρι να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους.

– Διόρθωσης: αν υποπέσει στην αντίληψή σας ότι κάποιο προσωπικό σας δεδομένο έχει καταχωρηθεί εσφαλμένα ή εν συνεχεία προβήκατε σε κάποια αλλαγή του, μπορείτε να μας ζητήσετε να το διορθώσουμε.

– Διαγραφής: έχετε το δικαίωμα οποτεδήποτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα, που έχετε καταχωρήσει.

– Περιορισμός της επεξεργασίας: μπορείτε για παράδειγμα να μας ζητήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email ανά δίμηνο ή τρίμηνο, αντί για κάθε μήνα, κλπ, εκτός από την περίπτωση που μας αναθέσατε μία εργασία και ο νόμος καθορίζει την απαιτούμενη συλλογή δεδομένων.

– Αντίρρηση της επεξεργασίας: μπορείτε να έρθετε σε επαφή με εμάς, πχ τηλεφωνικά ή με email ή μέσω των λοιπών καναλιών επικοινωνίας (ίδετε την πολιτική επικοινωνίας), ζητώντας τα προσωπικά σας δεδομένα να μην υποστούν αποθήκευση – επεξεργασία.

– ΑΡΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: σε αυτή την περίπτωση, θα παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email και sms. Συμπεριλαμβάνουμε ένα σύνδεσμο διαγραφής σε κάθε email μας προς εσάς, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα από εμάς στο μέλλον. Με ένα απλό μήνυμα στο email μας ([email protected]) ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο επικοινωνίας μας (210 3605735), μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά sms και κλήσεις.

– Ενημέρωσης από εμάς για την ύπαρξη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων: τα προσωπικά σας δεδομένα δεν υπόκεινται σε σύστημα αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων (αυτό γίνεται σε ιστότοπους ανθρωπίνων πόρων με προέλεγχο του χρώματος, της εθνότητας, της καταγωγής, της ηλικίας, ιστορικού ασθενειών κλπ ή σε συστήματα κάποιων εταιρειών παρακολούθησης της εργασιακής απόδοσης και συσχέτισής της με ευαίσθητα δεδομένα).

– Λήψης αντιγράφου των προσωπικών σας δεδομένων: οποιαδήποτε στιγμή δύναται να σας χορηγηθεί αντίγραφο των στοιχείων που καταχωρήσατε.

– Υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή: πρόθεσή μας είναι να ικανοποιήσουμε άμεσα τα νόμιμα δικαιώματά σας. Εάν κάποιο από τα αιτήματά σας δεν ικανοποιήθηκε εντός ενός μηνός, θα σας ενημερώσουμε αν θα χρειαστούμε πρόσθετη παράταση ενός ακόμη μήνα ή θα σας ενημερώσουμε για τους λόγους, που αδυνατούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, οπότε αποφασίζετε αν θέλετε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

 

 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ασφάλεια της διενεργούμενης επεξεργασίας διατηρείται σε υψηλά επίπεδα με εφαρμογή μεθόδων κρυπτογράφησης και διαβάθμισης δικαιωμάτων πρόσβασης στους χρήστες των συστημάτων μας. Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ του ιστότοπου www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

 

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ PER LA MODA S.A.

Στην απευχόμενη περίπτωση, που λάβει χώρα παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών, γεγονός που εμπεριέχει την πιθανότητα να έχουν αποκαλυφθεί προσωπικά δεδομένα, τότε μέσα σε 72 ώρες από την αναγνώριση του συμβάντος ειδοποιούμε την αρμόδια εποπτική αρχή και τα φυσικά πρόσωπα στα οποία ανήκουν τα προσωπικά δεδομένα.

Δεδομένου ότι δεν απασχολούμε πάνω από 250 εργαζομένους στην επιχείρησή μας, ότι εκτελούμε περιστασιακή επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ότι δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ούτε επεξεργαζόμαστε ποινικά δεδομένα, ως εκ τούτου δεν υποχρεούμαστε σε τήρηση αρχείου δραστηριοτήτων επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η λέξη επικινδυνότητα χρησιμοποιείται στα σύγχρονα πρότυπα ISO για να “ποσοτικοποιήσει” μέσα της την πιθανότητα εμφάνισης και τη σοβαρότητα των επιπτώσεων ενός κινδύνου. Ο κίνδυνος στην περίπτωσή μας είναι η παραβίαση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή η αποκάλυψή τους, και η σοβαρότητα των επιπτώσεων, που αναφέρεται στα φυσικά πρόσωπα, στα οποία ανήκουν τα δεδομένα.

Δεδομένων των μηχανισμών ασφαλείας, που εφαρμόζουμε, εκτιμούμε ότι η επικινδυνότητα είναι αμελητέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα απαντήσουμε σε όλες τις αιτήσεις, ερωτήσεις ή προβληματισμούς εντός τριάντα (30) ημερών.

Με εκτίμηση,

«ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΛΤΙΖΟΓΛΟΥ – ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» «PER LA MODA Α.Ε.»

Ακαδημίας 27, Αθήνα, Τ.Κ. 10671

Τηλ.: 210 3605735, email: [email protected]

 

ΙΣΤΟΤΟΠΟ www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr

– στην σελίδα Εισαγωγή – Εγγραφή στο σύστημα καρτέλα Register: το ονοματεπώνυμό, το email, τον κρυπτογραφημένο κωδικό εισόδου (που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό σας κωδικό), την επιβεβαίωση ενεργοποίησης του λογαριασμού και τη χρονική στιγμή της εγγραφής σας,

– στη Φόρμα Εγγραφής στο Ενημερωτικό δελτίο: το email και τη χρονική στιγμή της εγγραφής σας,

– στην σελίδα Εισαγωγή – Εγγραφή στο σύστημα καρτέλα Login: το email, τον κρυπτογραφημένο κωδικό εισόδου (που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό σας κωδικό) και τη χρονική στιγμή της τελευταίας σας σύνδεσης στο σύστημά μας,

– Προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email) συλλέγουμε, πάντα με την έγγραφη συναίνεσή σας, κατά την επίσκεψή σας στα φυσικά μας καταστήματα.

 

 

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

– στη σελίδα Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο:

επειδή επιλέξατε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς, για να μπορείτε να εισέρχεστε στο σύστημα, περνώντας από τη διαδικασία αναγνώρισης εγγεγραμμένου χρήστη, για να διαβάζετε ειδικό υλικό, για να διατηρήσουμε τον ιστότοπό μας ασφαλή από ανεπιθύμητες προσβάσεις και για να ικανοποιήσουμε το συμφέρον της επιχείρησής μας για την εμπορική προώθηση των υπηρεσιών της.

– στην σελίδα Εισαγωγή – Εγγραφή στο σύστημα καρτέλα Register:

επειδή επιλέξατε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς, για να μπορείτε να εισέρχεστε στο σύστημα, περνώντας από τη διαδικασία αναγνώρισης εγγεγραμμένου χρήστη, για να διαβάζετε ειδικό υλικό, για να διατηρήσετε τον ιστότοπό μας ασφαλή από ανεπιθύμητες προσβάσεις και να ικανοποιήσουμε το συμφέρον της επιχείρησής μας για την εμπορική προώθηση των υπηρεσιών της.

– στα καταστήματά μας με τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας και την έγγραφη συναίνεσή σας:

για λόγους ασφαλέστερης και αποτελεσματικότερης παροχής των υπηρεσιών μας στα πλαίσια της συνεργασίας μας (μελλοντική επισκευή, συντήρηση, παροχή συμβουλών και πληροφοριών για τα αγορασθέντα αγαθά) στα πλαίσια τήρησης της φορολογικής νομοθεσίας, αλλά και με σκοπό την ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες μας, μελλοντικές προσφορές, νέα και εκδηλώσεις, μέσω ενημερωτικών email, τηλεφωνικά και με sms.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

– Ενημέρωσης από εμάς για τους σκοπούς επεξεργασίας: ίδετε το πεδίο «ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ».

– Ενημέρωσης από εμάς για τις κατηγορίες των προσωπικών σας δεδομένων: τα δεδομένα σας στον ιστότοπο www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr είναι απλά προσωπικά δεδομένα (ίδετε το πεδίο «ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ») και δεν περιλαμβάνονται σε αυτά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (επί παραδείγματι εθνότητα, φυλή, θρησκεία, συνδικαλισμός, βιομετρικά, γενετικά ή ιατρικά δεδομένα).

– Ενημέρωσης από εμάς για τους αποδέκτες: τα προσωπικά σας δε μεταβιβάζονται σε τρίτους, εκτός από τους ανωτέρω αναφερόμενους εκτελούντες επεξεργασία και αποκλειστικά για τους σκοπούς, που αναφέρονται ανωτέρω για έκαστο εξ αυτών, χωρίς καμία περαιτέρω δυνατότητα διαβίβασης ή επεξεργασίας των δεδομένων σας.

– Ενημέρωσης από εμάς για τον χρόνο αποθήκευσης: τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μέχρι να μας ζητήσετε τη διαγραφή τους.

– Διόρθωσης: αν υποπέσει στην αντίληψή σας ότι κάποιο προσωπικό σας δεδομένο έχει καταχωρηθεί εσφαλμένα ή εν συνεχεία προβήκατε σε κάποια αλλαγή του, μπορείτε να μας ζητήσετε να το διορθώσουμε.

– Διαγραφής: έχετε το δικαίωμα οποτεδήποτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα, που έχετε καταχωρήσει.

– Περιορισμός της επεξεργασίας: μπορείτε για παράδειγμα να μας ζητήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email ανά δίμηνο ή τρίμηνο, αντί για κάθε μήνα, κλπ, εκτός από την περίπτωση που μας αναθέσατε μία εργασία και ο νόμος καθορίζει την απαιτούμενη συλλογή δεδομένων.

– Αντίρρηση της επεξεργασίας: μπορείτε να έρθετε σε επαφή με εμάς, πχ τηλεφωνικά ή με email ή μέσω των λοιπών καναλιών επικοινωνίας (ίδετε την πολιτική επικοινωνίας), ζητώντας τα προσωπικά σας δεδομένα να μην υποστούν αποθήκευση – επεξεργασία.

– ΑΡΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: σε αυτή την περίπτωση, θα παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά email και sms. Συμπεριλαμβάνουμε ένα σύνδεσμο διαγραφής σε κάθε email μας προς εσάς, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα από εμάς στο μέλλον. Με ένα απλό μήνυμα στο email μας ([email protected]) ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο επικοινωνίας μας (210 3605735), μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά sms και κλήσεις.

– Ενημέρωσης από εμάς για την ύπαρξη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων: τα προσωπικά σας δεδομένα δεν υπόκεινται σε σύστημα αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων (αυτό γίνεται σε ιστότοπους ανθρωπίνων πόρων με προέλεγχο του χρώματος, της εθνότητας, της καταγωγής, της ηλικίας, ιστορικού ασθενειών κλπ ή σε συστήματα κάποιων εταιρειών παρακολούθησης της εργασιακής απόδοσης και συσχέτισής της με ευαίσθητα δεδομένα).

– Λήψης αντιγράφου των προσωπικών σας δεδομένων: οποιαδήποτε στιγμή δύναται να σας χορηγηθεί αντίγραφο των στοιχείων που καταχωρήσατε.

– Υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή: πρόθεσή μας είναι να ικανοποιήσουμε άμεσα τα νόμιμα δικαιώματά σας. Εάν κάποιο από τα αιτήματά σας δεν ικανοποιήθηκε εντός ενός μηνός, θα σας ενημερώσουμε αν θα χρειαστούμε πρόσθετη παράταση ενός ακόμη μήνα ή θα σας ενημερώσουμε για τους λόγους, που αδυνατούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, οπότε αποφασίζετε αν θέλετε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600

Fax: +30-210 6475628

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

 

 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ασφάλεια της διενεργούμενης επεξεργασίας διατηρείται σε υψηλά επίπεδα με εφαρμογή μεθόδων κρυπτογράφησης και διαβάθμισης δικαιωμάτων πρόσβασης στους χρήστες των συστημάτων μας. Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ του ιστότοπου www.perlamoda.gr και www.perlapura.gr και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

 

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ PER LA MODA S.A.

Στην απευχόμενη περίπτωση, που λάβει χώρα παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών, γεγονός που εμπεριέχει την πιθανότητα να έχουν αποκαλυφθεί προσωπικά δεδομένα, τότε μέσα σε 72 ώρες από την αναγνώριση του συμβάντος ειδοποιούμε την αρμόδια εποπτική αρχή και τα φυσικά πρόσωπα στα οποία ανήκουν τα προσωπικά δεδομένα.

Δεδομένου ότι δεν απασχολούμε πάνω από 250 εργαζομένους στην επιχείρησή μας, ότι εκτελούμε περιστασιακή επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, ότι δεν επεξεργαζόμαστε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ούτε επεξεργαζόμαστε ποινικά δεδομένα, ως εκ τούτου δεν υποχρεούμαστε σε τήρηση αρχείου δραστηριοτήτων επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η λέξη επικινδυνότητα χρησιμοποιείται στα σύγχρονα πρότυπα ISO για να “ποσοτικοποιήσει” μέσα της την πιθανότητα εμφάνισης και τη σοβαρότητα των επιπτώσεων ενός κινδύνου. Ο κίνδυνος στην περίπτωσή μας είναι η παραβίαση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, δηλαδή η αποκάλυψή τους, και η σοβαρότητα των επιπτώσεων, που αναφέρεται στα φυσικά πρόσωπα, στα οποία ανήκουν τα δεδομένα.

Δεδομένων των μηχανισμών ασφαλείας, που εφαρμόζουμε, εκτιμούμε ότι η επικινδυνότητα είναι αμελητέα.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα απαντήσουμε σε όλες τις αιτήσεις, ερωτήσεις ή προβληματισμούς εντός τριάντα (30) ημερών.

Με εκτίμηση,

«ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΙΑΛΤΙΖΟΓΛΟΥ – ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» «PER LA MODA Α.Ε.»

Ακαδημίας 27, Αθήνα, Τ.Κ. 10671

Τηλ.: 210 3605735, email: info[email protected]